Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim inovacijama na polju NAND čipova, pa nije čudo što je upravo ovaj proizvođač prvi na tržište izbacio disk od 2TB. Ovo nije samo SSD disk sa najvećim kapacitetom do sada, već, na osnovu prvih testova, i disk sa vrhunskim performansama.

Opširnije...

Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su tastature, miševi, podloge i slušalice. Prva tastatura iz serije BlackWidow ugledala je svjetlost dana 2010. godine i uvela je mehaničke prekidače u centar pažnje igračke zajednice.

Opširnije...

Antec Nine Hundred

Upoznaj se sa Antec Nine Hundred kućištem za prave gejmere. Sada možeš pobijediti sve svoje suparnike sa ovim opasnim kućištem u klasičnoj crnoj boji. Znamo da tvoja gejmerska mašina proizvodi mnogo toplote, i zato je kućište napravljeno tako da maksimalno rashlađuje, sa perforiranom prednjom maskom, sa tri 120mm ventilatora i mogućnošću dodavanja novih i sa džinovskim ventilatorom prečnika 20cm postavljenim na sam vrh. Da, dobro si čuo – 20 cm.

Opširnije...

WD VelociRaptorProjektovan je za maksimalnu brzinu. WD VelociRaptor, najnoviji član naše jedinstvene porodice SATA hard diskova sa 10.000 RPM, objedinjuje SATA 3Gb/s interfejs i 16MB keša da bi ponudio brzinu koja je i do 35% veća nego kod njegovog hitrog starijeg brata.

Opširnije...

Rezultat daljeg skupljanja proizvodnog procesa Sandy Bridge arhitekture je pred nama i zove sa Ivy Bridge. Veći broj procesora po jednaom vaferu prirodno znači i smanjenje toškova proizvodnje. Ali, najprije ono što će mnoge obadovati: novi procesori, koji u brojnoj oznaci umjesto 2 imaju prefiks 3, sa starim dijele isto podnožje, pa se mogu ugraditi i na postojeće matične ploče sa LGA 1155 socket-om, uz prethodni update BIOS-a.

Opširnije...

Najnovije

 • Windows 10

  Najvažnija vijest u računarskom svijetu ovog ljeta bila je nesumljivo nova verzija Windows-a....

 • Razer BlackWidow Ultimate

  Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su...

 • Samsung 2TB SSD Evo

  Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim...

 • Fableti

  Kada je veličina mobilnog telefona u pitanju moda se mijenja, a mi moramo da joj se prilagođavamo...

 • HP Envy 110

  Savršen dizajn, beskompromisan kvalitet i paprena cijena. Tako bi se u najkraćem mogao opisati HP...

Važna napomena

Samo mali dio ovdje prikazanih proizvoda je izložen u našem prodajnom objektu.

Prikazane cijene i dostupnost su orjentacionog karektera i podložni su promjenama bez najave. Slike su date u svrhu ilustracije i ne moraju odražavati stvarni izgled proizvoda.