Kada je veličina mobilnog telefona u pitanju moda se mijenja, a mi moramo da joj se prilagođavamo ako ne želimo da nas sažaljivo gledaju. Do prije desetak godina bio je prisutan trend minijaturizacije, koji je trajao otprilike otkad su se mobilni telefoni pojavili na tržištu, kada je manje značilo bolje i savremenije.

Opširnije...

Savršen dizajn, beskompromisan kvalitet i paprena cijena. Tako bi se u najkraćem mogao opisati HP Envy 110, multifunkcijski uređaj sa podrškom za štampanje iz oblaka. Kada nije u upotrebi iz njega ništa ne štrči, i neko bi mogao pomisliti da se radi o, recimo, video rekorderu. Tek nakon uključivanja, ugrađeni elektromotor iz uspravnog položaja izvlači panel sa 3,45 inčnim LCD ekranom osjetljivim na dodir, preko kojeg se zadaju sve komande.

Opširnije...

Pristupačan, kompaktan i lak za upotrebu, ovaj uređaj za štampanje, kopiranje i kolor skeniranje je idealan za upotrebu u kući ili manjoj firmi. Brz odziv i visokokvalitetan izlaz osiguravaju maksimalnu produktivnost.

Opširnije...

Najnovije

 • Windows 10

  Najvažnija vijest u računarskom svijetu ovog ljeta bila je nesumljivo nova verzija Windows-a....

 • Razer BlackWidow Ultimate

  Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su...

 • Samsung 2TB SSD Evo

  Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim...

 • Fableti

  Kada je veličina mobilnog telefona u pitanju moda se mijenja, a mi moramo da joj se prilagođavamo...

 • HP Envy 110

  Savršen dizajn, beskompromisan kvalitet i paprena cijena. Tako bi se u najkraćem mogao opisati HP...

Važna napomena

Samo mali dio ovdje prikazanih proizvoda je izložen u našem prodajnom objektu.

Prikazane cijene i dostupnost su orjentacionog karektera i podložni su promjenama bez najave. Slike su date u svrhu ilustracije i ne moraju odražavati stvarni izgled proizvoda.