Porez na dodatu vrijednost (PDV) po sniženoj stopi od 7% se plaća na kompletnu računarsku konfiguraciju (osim servera), u koju spadaju kućište sa svim djelovima unutar njega, monitor, tastatura i miš, osim zvučnika, zatim na štampače i plotere, notebook i tablet računare. Porez po opštoj stopi od 19% se plaća na software, servere i njihove komponente, zvučnike, skenere, multifunkcijske uređaje kao i sve ostale komponente, uređaje i dodatnu opremu koji ne ulaze u sastav kućišta računara.

Sve cijene na sajtu su date sa uračunatim PDV-om. U cjenovnicima su cijene date i bez i sa uračunatim porezom.

Nekada davno laptopovi su bili teški i glomazni a kupovali su ih samo oni kojima je očajnički bio potreban prenosni računar, kao i oni željni pokazivanja. Malo po malo postajali su sve manji, da bi se u jednom trenutku neko dosjetio imena notebook (sveska). Danas su po performansama skoro dostigli stone računare, a i ergonomija im je sve bolja i bolja. Cijene su im značajno pale kao posljedica stalnog pojeftinjenja LCD panela.

Opširnije...

Ako planirate da kupite novi kompjuter za kuću ili kancelariju i potrebna vam je pomoć da bi donijeli ispravnu odluku, na pravom ste mjestu. Ali, da bi saznali kako da kupite računar, potrebno je da prethodno odgovorite na nekoliko važnih pitanja:

Opširnije...

Najnovije

 • Windows 10

  Najvažnija vijest u računarskom svijetu ovog ljeta bila je nesumljivo nova verzija Windows-a....

 • Razer BlackWidow Ultimate

  Razer je u gejmerskim krugovima poznat kao proizvođač periferija koje život znače, kao što su...

 • Samsung 2TB SSD Evo

  Samsung, osim što je najveći proizvođač SSD diskova na svijetu, je i lider u tehnološkim...

 • Fableti

  Kada je veličina mobilnog telefona u pitanju moda se mijenja, a mi moramo da joj se prilagođavamo...

 • HP Envy 110

  Savršen dizajn, beskompromisan kvalitet i paprena cijena. Tako bi se u najkraćem mogao opisati HP...

Važna napomena

Samo mali dio ovdje prikazanih proizvoda je izložen u našem prodajnom objektu.

Prikazane cijene i dostupnost su orjentacionog karektera i podložni su promjenama bez najave. Slike su date u svrhu ilustracije i ne moraju odražavati stvarni izgled proizvoda.